En långpromenad i det underbara vädret.

2012-04-12 17:43:46 / 1 kommentarer
..


20120319_095834_ (MMS)

En långpromenad i det underbara vädret.


Danmark tur och retur

2012-04-01 13:26:28 / 0 kommentarer
..


Vill vill VILL verkligen ner på gymmet och träna...eller bara spinna...eller crosstraina! Någonting.... men jag vågar inte än. Tamponaden i näsan är jobbig och kittlas hela tiden. Det gör att jag nyser och hela näsan ömmar. Bör nog vila någon dag till.

Så vad har jag gjort dom senaste dagarna mer att bara tagit det lugnt? Jo, min sambo överaskade mig i torsdags och kom med en Stena Line biljett, tur och retur till Danmark. Så i fredags for vi kl 9 på morgonen. Vi hade det riktigt härligt på båten, åt lite frukost på morgonen och lyssnade på lite Elvis haha. Sedan var det så himla varmt ute så vi låg och solade i flera timmar på soldäck. Underbart <3 Robert brände sig t o m för han är så känslig mot sol, haha.

Tyvärr har jag bara bilder på mig själv, havet och lite av Danmarks hamn då Robert inte gillar att vara med på kort.




  Hej och välkommen!
  

  Jag heter Louise och är utbildad inom träning och hälsa samt även lic. Hälsocoach & träningsinstruktör. Jag har nyligen blivit diagnostiserad som reumatiker med sjukdomen ledgångsreumatism. Det är därför extra viktigt att jag tränar regelbundet, äter hälsosamt och allmänt lever ett aktivt liv - något jag älskar att göra redan, men med en sjukdom i kroppen så känns allting mycket "viktigare" och man kommer till insikt att det är jag själv som kan påverka hur jag vill att min kropp ska må. Vi har bara en kropp, vi får ingen annan. Vare sig sjukdom eller ej så borde vi ta mer hand om oss själva. ♥