Badminton & plugg

2012-01-26 17:18:24 / 0 kommentarer
..




Idag har jag och R spelat badminton i 70 min. Riktigt trevligt var det, och roligt med en liten annan motionsform än det gamla vanliga!

Nu har jag precis druckit upp en riktigt god protein mangosmoothie (vaniljprotein, youhurt, mango & apelsinjuice) och tänkte att jag ska sätta mig och plugga lite.

Ska vara i Halmstad imorgonbitti kl 9 för upprop och obligatoriska föreläsningar till 16:00.
Har skrivit ut 70 sidor om hälsa och arbetsmiljöarbete som jag ska läsa tills imorgon, så det är väl bara sätta igång.

Tänkte egentligen gå på spinning idag 17:45, men är väldigt seg i benen efter mitt tunga cykelpass som jag instruerade igår. Det var fullsatt klass (som vanligt ;) och jädrans vad vi körde hårt hela gänget!
Känner att jag ändå har fått min motionsdos idag då vi körde ett svettigt badmintonpass idag också.




Så otroligt glad

2012-01-25 13:32:00 / 0 kommentarer
..


Vaknade tidigt imorse och mådde så himla bra. Jag steg upp ur sängen utan problem, jag klädde på mig utan problem.. och lusten av att bara gå ut och tokpromenera var enorm!!
Och så blev det. Det blev en timme otroligt glädjerik motionsrunda ute i det vackra snövädret. Vilken lycka det vara att vara nästintill värkfri. Seriöst, vissa stunder så hoppade jag runt istället för att promenera. Jag sjöng och det kändes som jag svävade på moln.

När jag kom innan för dörren efter motionsrundan så gick jag runt lite i lägenheten och verkligen kände efter hur rörlig jag var. Hoppade runt som ett cepe och benen bara flög. Yepp, helt riktigt...jag har börjat få min rörlighet tillbaka och värken i höfterna var nästintill obefintlig.

Någon timme senare blev det ett styrkepass på gymmet. Körde ryggen idag eftersom jag inte tränade något i måndags.
Ländryggen gör fortfarande ont, men det ska vi väl lösa vaaaa!

Shit jag mår så bra, vet inte vad jag ska göra av alla känslor.


Ska sprida massor av glädje på mitt spinningpass senare idag, kommer bli superkul!




Chinese Medicine

2012-01-24 14:29:44 / 0 kommentarer
..


RA, RA, RA....

Vad ska man göra? Vad hjälper? Hur länge kommer det vara såhär?
"kronisk ledsjukdom"...
Vadå kronisk? Jag tänker fan inte ha det här hela livet.. Aldrig!!!

Senaste dagarna har jag märkt en ny period i sjukdomen. Det är mest en molande värk i ländrygg, höfter och knän mer än en stickande, idiotisk, pulserande smärta. Nu är den mest ihållande och dov, inget som är direkt "anfallssmärta" utan något som ligger där hela tiden och som ändå går att hantera. Med den molande värken har även extrem trötthet kommit.

Har funderat mycket över kinesisk medicin. Ni som känner mig vet att jag tror på ett holistiskt läkande, helheten...att alla delar i kroppen samverkar.
Kinesisk medicin, örter och akupunkter sägs otroligt nog kunna ta bort all värk (!!)

I sådant läge är det skönt att bo i en storstad... googlade igårkväll och fann många kineser i stan som arbetar med TCM (Traditional Chinese Medicine).
Första konsultationen och behandligen är tydligen oftast gratis även. Kan ju vara värt att ta upp telefonen och slå en signal.

Kortison, cellgifter och antiinflammatoriskt är inget jag vill pillra med i längden.. det måste finnas något ANNAT... något holistiskt! Dessutom sa ett medium till mig en gång: "Du finner ditt svar i kinesisk medicin". Hur coolt är inte det?



Sådär ja!

2012-01-24 11:03:09 / 0 kommentarer
..


Det är riktigt tröttsamt att min internetuppkoppling inte fungerar så bra inne på vårt kontor. (Trådlöst givetvis). Och ingenting är väl perfekt med trådlöst... men.. att internet inte fungerar alls i ett annat rum än där modemet sitter, det är bara tröttsamt. Det är väl nätverkskortet i min dator som inte räcker till. Oftast tar jag då laptopen och sätter mig i vardagsrummet, men hur kul är det att sitta med datorn i soffan hela tiden?
Vi bestämde oss därför för att köpa ett billigt hörnbord att ha i vardagsrummet (där mitt internet fungerar), så kan jag sitta där ett tag innan vi hittar en annan lösning, t ex nytt nätverkskort eller helt enkelt en ny laptop.

Bordet är jättefint och det känns nästan lite som förr eftersom jag hade ett precis likadant skrivbord förr i tiden ;)
Lite skeptiskt dock över färgen... hade velat haft vitt, vitt, vitt!
Kanske köper jag en färgburk och börjar måla?





Snow

2012-01-24 01:08:00 / 0 kommentarer
..



Äntligen snö här i Göteborg. Dom senaste flingorna låg bara i någon timme ;P Första Riktiga snövädret kom nu i lördags.. gissa om jag blev glad!!! Det är så mycket ljusare nu, så mycket finare och jag är snäppet lyckligare :)
Promenaderna är underbara nu när jag får halka runt lite och gå runt i vit, ljus och vacker miljö, precis som det ska vara på vintern.

Jag håller tummarna för att snön ligger kvar någon dag till.

Det var ett tag sedan jag skrev, men i helgen har det varit full rulle. I fredags var vi i Jönköping och hälsa på R's gamla vänner. Vi åkte 7 på morgonen och kom hem 23 på kvällen. Ville inte missa kvällen med mina vänner så vi svängde in hos Sanaz på väg hem (hon bor nära mig). Där satt Sara och Sanaz och drack lite vin så vi sällskapade med dom lite innan det blev godnatt.
Lördag och söndag har bestått av jobb och mys.

Veckan känns spännande och förväntansfull. Börjar mina kurser i Kropp, näring & Hälsa samt Occupational Health and the Professional Approach vilket ska bli jättekul! Har läst så mycket företagande att jag nästan har glömt bort hälsobiten ;) Nej skämt och sido, hälsa glöms ju aldrig bort.

Jag ska ner till Halmstad på ett obligatoriskt upprop i veckan, kurserna är dock distans men en del träffar blir det i Halmstad vilket jag bara tycker är kul. Har aldrig varit där så det ska bli kul att roadtripa till Halmstad som sägs vara en härlig sommarstad.

Imorgon ska jag träffa Sara, hon ska tatuera sig i stan och jag hänger med nöje med för att se henne plågas, haha, samt få lite inspiration till mina framtida tattoos.
Det blir ju givetvis också träning imorgon också och annat roligt!



Gissa vart jag är? Jönköping såklart! Kyrk...

2012-01-20 09:50:26 / 0 kommentarer
..


dsc00125 (MMS)

Gissa vart jag är? Jönköping såklart! Kyrkor var tionde meter ;-)


Fick en härlig vinterbild av mamma idag på...

2012-01-19 21:39:36 / 0 kommentarer
..


vinter1 (MMS)

Fick en härlig vinterbild av mamma idag på mms!! Vad glad jag blev. Så otroligt mysigt med all snö. Man kan ju inte annat än att sakna norrland!:-)


Onsdag

2012-01-18 14:39:20 / 0 kommentarer
..


  • Promenad 60 min
  • Spinningpass kl 17:00
  • Styrketräning - axlar


Det ska bli riktigt kul att köra järnet i spinningsalen igen! Sist jag körde mitt pass var innan jul, sedan har passet varit inställt under jul/nyår och första veckorna i Januari. Men nu är vi igång igen!! Saknar ju mina grymma deltagare! Och idag bjuder jag på nya och härliga spinninglåtar med ett nytt upplägg!
Skoj skoj!

Ute och powerwalkar och har dagens spinnin...

2012-01-18 12:56:54 / 0 kommentarer
..


dsc00120 (MMS)

Ute och powerwalkar och har dagens spinningpasslåtar i lurarna! Ljuvligt!


Omtumlande dag på reumatologen..

2012-01-17 13:41:36 / 0 kommentarer
..


Jag har hittat ett forum som verkligen är toppen för just mig. http://reumatikerna.forum24.se/. Gillar skarpt "gnälltråden". Där kan man gnälla och klaga på smärta och värk, att man inte har kunnat sovit på natten p g a smärtan och allt annat som känns dystert. Där kan jag ju skriva, så kan jag vara glad mot min sambo sen ;)



Idag var jag uppe med tuppen, kl 6 faktiskt. Helt otroligt. Har varit vaken natt efter natt..stora sömnproblem verkligen. Värken spelar en stor roll, men även annat också. Oroskänslor över vad det är för fel.. oroskänslor över värken, att det skadar mitt skelett. Oroskänslor över kortisonets biverkningar. Ja, jag tänker en hel del på nätterna med andra ord.

Igårkväll tog jag faktiskt dock en sömntablett för jag behövde verkligen sova. Och vad hände? Jag somnade kl 23 (!!!) och vaknade upp helt utvilad men givetvis stel som en jäklarns pinne, men jag SOV..och det är ju något att hurra för! :)

Kl 8 hade jag röntgentid. Mycket skulle röntgas, bäckenet, händer och fötter. Vid kl 9 hade jag möte med reumatologen. Min lustiga kropp är hur överrörlig som helst. Jag har 20 graders överrörlighet (böjning) i armbågen, hur sjukt är inte det. Trots min överrörlighet har min stelhet försämrats i rygg och sidrotationer, och detta är p g a att sjukdomen ger stelhet. Mycket av mina problem tyder på Bechterws sjukdom, så det blir väl den diagnosen jag får istället för psoriasisartit, eller kan man flera sjukdomar?

Jag ska fortsätta med Meloxicam Teva, men fungerar inte det så skulle jag kontakta reumatologen så får jag kortisoninjektionsspruta i höft och rygg. Låter ju verkligen inte trevligt.

FOKUS just nu: TRÄNING och MOTION. Promenader, cykling och styrketräning. En behandlingsmetod som jag verkligen tror på. Och det viktiga tror jag är att inte låta sjukdomen gå ut för mycket över livet. Reumatismen ÄR min vardag då jag ständigt har värk, reumatismen ÄR ett stort faktum när jag har hemska skov, MEN det får ändå inte ta över mitt liv, mina tankar och mina viljor.

Den existerar, och så är det med det, men JAG är ändå JAG.

Bowlingdax!

2012-01-11 17:03:26 / 0 kommentarer
..


Time to BOWL!


Onsdagsträning

2012-01-11 14:31:31 / 0 kommentarer
..



Underbart vårväder här i Göteborg. Grönt, sol och 7 grader varmt! Dax att promenera ner till gymmet. Idag blir det axlar och lite crosstrainer!

Fix fix

2012-01-11 14:13:00 / 0 kommentarer
..


Min musplatta har länge varit död på min HP Pavilion. Eller död och död.. den har glappat så mycket på vänstra knappen att det knappt har gått att använda den. Har använt en extern USB mus istället. Idag tog jag dock tag i saken och tänkte att jag kanske kan lösa det här själv, det kanske bara är smuts som ligger i vägen. Mycket riktigt så var det så. Tog en pincett och fick upp massa skit, och wooollaaah, nu fungerar musplattan!

Nu behåller jag nog min kära HP klump ett tag till :)

Sälen ♥

2012-01-10 23:50:48 / 0 kommentarer
..



Jan. 10, 2012

2012-01-10 22:08:05 / 0 kommentarer
..


Gokväll!

Ikväll är det en riktig slapparkväll i soffan medans killarna spelar Call of Duty. Alltså herregud vilket spel? Slakt och skrik är det enda jag hör. Män....

Imorgon blir det roligare, då ska vi ut och käka och bowla!




Tvättdag och träning

2012-01-10 15:13:33 / 0 kommentarer
..


Idag är det tvätt som gäller! Hela 4 IKEA säckar, herrejisses. Det är så mycket tvätt så det blir nog tvättstugan istället för vår lilla tvättmaskin inne i badrummet, annars får jag ju hålla på hela dagen!

Medans tvätten var i passade jag på att ta en promenad runt Bergsjön. Härligt väder, synd att snön är borta bara.

Tänkte sätta igång och städa nu lite överallt. Gud vad mycket det blir när man bor i en stor 3:a.

Senare i e.m ska vi över till Basse, R's kompis och hjälpa honom montera ihop en säng. Sedan ska vi ta ett träningspass tillsammans.


It's snowing

2012-01-09 17:26:34 / 0 kommentarer
..



New pants

2012-01-09 00:09:59 / 0 kommentarer
..


Kunde inte hålla mig. Jag var tvungen att klicka hem ett par Röhnisch Logo! Dom är så otroligt sköna. Har ett par Capri med rosa stripes i underbart funktionsmaterial. Dessa kommer vara minst lika sköna!






Nu fattas bara ett par nya runningshoes! Jag har dessa underbara Asics Nimbus 11 Gel som jag köpte på Stadium för några år sedan nu. Den enda 35an dom hade i Junior!! Förstår ni vilken tur jag hade, skorna är ju helt fantastiska. Vill ha ett par exakt likadana då mina börjar bli lite trötta nu, och det har gått hål vid tilltån ;) Enligt Intersport kan man lägga en handpenning så gör dom en enskild beställning, just for me. Det ska jag göra till veckan. Inte lätt att ha juniorstorlek.. men det går ju att ordna! Kul va :)

Njuter av en värkfri kväll

2012-01-08 22:23:20 / 0 kommentarer
..


Söndagkväll den 8/1 och jag njuuuter verkligen. Klockan är över 22 på kvällen och jag har ingen större smärta i någon av höfterna. På kvällar och nätter är det alltid värst.. så detta är ju helt otroligt!! En sådan långt gången inflammation... är den verkligen på väg att försvinna? Bara tanken på det gör att jag upplever ett otroligt lyckorus! Och allting har gått så snabbt... det var ju bara nyss det var den 28/12 och jag satt på den långa tågfärden från Sundsvall-Göteborg och led så fruktsansvärt av värken. Inga värktabletter, ingenting, jag bara led. 2 dagar senare så var det inte bättre, snarare värre. Reumatologmottagningen var stängd och jag var tvungen att vända mig till akuten för hjälp. Jag fick omgående kortison i stor dos och på den vägen är det.

Att kunna ta promenader, vara aktiv och träna igen känns helt underbart, och jag vet att det är kortisonets hjälp. Tyvärr, med de biverkningar som kortison har för kroppen så hoppas jag och önskar att jag aldrig mer behöver ta det.

Att stärka kroppen och regelbundet hålla sig aktiv gör faktiskt så otroligt mycket! Det är guld värt att bara vara FRISK, och det är ingenting man ska ta för givet. Man måste underhålla sig och ge kroppen vad den behöver. Vi har bara en kropp...


Dagens träning

2012-01-08 16:00:34 / 0 kommentarer
..


  • 90 minuters powerwalk i friska luften
  • Styrketräning (Bröst, triceps)
  • Cardio (crosstrainer) 30 min




Raw Food

2012-01-08 10:25:27 / 0 kommentarer
..


Någon mer än jag som fortfarande kämpar med att vända tillbaka dygnet efter julledighet/nyår? Min vecka in på det nya året har ju minst sagt varit lite upp och ned vänd, med operation och allt vad det innebär.
Men imorgon börjar en ny vecka = nya tag!!!

Älskar att planera veckan på söndagar, vilket är något jag kommer göra idag. Planera in träning, studier, arbete, nöjen och annat som ska få plats :)




Jag ska även prova på recept i veckan från en homemade bok som syrran gav mig i julklapp. Yepp hon har gjort den alldeles själv, och recepten är baserad på RAW FOOD.

Visst är den söt? Och med väldigt spännande recept! Många reumatiker lägger om hela sin kost som en del av behandlingen, med väldigt goda resultat.

Många har menat att råkost har varit räddningen från rullstol, kortison och kronisk värk.

Jag är inne på lite samma spår här, att verkligen satsa på livsstilen, maten vi stoppar i oss, och hur vi helt enkelt tar hand om oss själva!

Workout premiär..

2012-01-07 18:22:55 / 2 kommentarer
..


Idag blev det första styrkepasset 2012 då! Det var helt underbart måste jag säga. Svetten, musiken, känslan i musklerna när dom aktiveras och pressas, allt!

Inflammationen går åt rätt håll. SI-lederna bak i svanken är svullna och gör såklart även dom riktigt ont emellanåt. Men jag kämpar på! Jag ska komma över denna tröskel, få ner inflammationer och svullnader, sedan är det bara träna på och stärka alla muskelgrupper - ett måste för reumatiker!

Det går inte att vila ut detta... det blir bara värre. Jag måste bita ihop och belasta musklerna, hur ont och jobbigt det än känns nu i början så vet jag att det är rätt väg att gå!

Träning mildrar värk!!!


Jamen titt! Nyklippta gräsmattor på väg ti...

2012-01-07 15:48:42 / 0 kommentarer
..


dsc00117 (MMS)

Jamen titt! Nyklippta gräsmattor på väg till gymmet.


Ben

2012-01-07 12:42:52 / 0 kommentarer
..




Hej alla glada! Vilken lustig morgon. Vaknade av en maskin ute på gården som rensade löv och annat skräp som ligger lite överallt. Kändes lite lustigt då det faktiskt är mitt i vintern. Det borde vara snöskottning, inget annat. Vad kommer härnäst? En gräsklippare som far runt?

Anyway, vaknade av världens värk, så upp direkt för 2 piller kortison. Nu är jag pigg och på benen!

Tänkte strax promenera ner till gymmet och köra mitt första styrkepass på ett tag. Läkaren sa "vila från tunga lyft i några dagar". Känns som det har gått några dagar och nosen mår prima!

Så idag blir det BEN och lite cardio!!!! ♥


Snowboarding in Åre?

2012-01-06 23:34:58 / 0 kommentarer
..


Jag och R satt och kollade lite på Årepriser idag. Seriöst här i Göteborg finns det inte en snöflinga på marken, allting är grönt. Hur kul är det i Januari månad? Saknar snön så himla mycket och det vore underbart att åka bräda igen!!! En vinter är inte riktigt fulländad för mig om det inte blir någon snowboardåkning, så är det bara ♥

Vi blir nog ett gäng som åker, både Sanaz och Sara är med också! Skulle ju bli en helt oförglömlig weekend!

Vi får se vart vi hamnar - Åre, Vemdalen.. eller kanske Sälen. Sälen är ju närmast.. men jag vill ju mer norrut såklart, känns mer hemma då ♥


LCHQ

2012-01-06 23:17:03 / 0 kommentarer
..


Mr. GI mannen är på tapeten igen. Men lågkolhydratskost denna gång? Vad händer? Jo, många funderar nog då Paulun länge varit skeptisk till LCHF och strikta lågkolhydratsdieter. Roligt nog så bjuder han på en lågkolhydratsbok och ett nytt begrepp LCHQ (Low Carb High Quality) vilket lär blir 2012 års diethysteri.

Han kallar det den "säkra lågkolhydratskosten" En kost med lite kolhydrater men med högsta möjliga kvalitet. En kost som ger dig få men hälsosamma kolhydrater, rätt mängd av det fett som också bränner fett, bygger muskler, minskar inflammationer i kroppen och håller dig frisk. Men med LCHQ äter du även en hög andel protein - fisk, kyckling, vilt och annat kött - eftersom det gör dig mättare och gynnar din muskeltillväxt.

Allting låter ju suveränt och sunt, så personligen förstår jag inte riktigt den megastora jippocirkusen kring detta, då jag själv håller en diet liknande LCHQ. Jag väljer bra råvaror, väljer kolhydrater efter hurvida dagens träningsupplägg ser ut, samt en bra sammansättning fett och protein.

Om vi alla skulle välja god kvalitét på maten vi stoppar i oss så skulle vi förbättra folkhälsan enormt, men detta är väl ingen nyhet.. eller hur.

Kan givetvis tipsa om boken för er som önskar fräscha kvalitativa recept för en god hälsa! Ingen extrem diet alltså, endast nyttigt och sunt förnuft!


Sol och energi

2012-01-06 12:54:18 / 0 kommentarer
..


Vaknade av blå himmel och härlig sol som sken rakt in i sovrummet. Ljuvligt, och aaaa vilken sovmorgon. Kände mig riktigt utvilad och redo att ta tag i dagens sysslor, dvs komma ikapp med plugget, skriva en rapport, städa lägenheten, motionera osv.

Bestämde mig för att ordna lägenhet och tvätt först och sedan gymmet efter lunch. Börjar bli riktigt hungrig nu och en god kycklinglunchlåda ligger och väntar på mig i kylen!





Blev lite orolig över näsan imorse när jag klev upp. Rörde lite försiktigt vid svullnaden och kände/hörde hur det "klickade" innuti näsan. Sitter allt löst fortfarande? Jag som har snytit mig och lite sådant, tänk om jag förstört något. Lite läskigt kändes det. Men jag hoppas det inte är någon fara.


Nu blir det lunch! Ha en fantastisk, röd, ledig dag!


Just a walk..

2012-01-05 23:16:02 / 0 kommentarer
..



Då jag inte får anstränga mig/träna på några dagar enligt läkaren så blev det endast en promenad idag. En lång sådan...2 timmar och 40 min (!!) var vi ute och gick. Planen var att gå en liten kortare promenad, men ärligt så gick vi vilse, haha!

Så kan det gå!

Imorgon är planen att promenera ner till Sportlife på förmiddagen och köra lite lugn cardio, Crosstrainer blir det nog. Sedan lite sol och bastu kanske, det skulle vara lovely för kroppen! ♥♥♥♥♥♥


RA

2012-01-05 21:30:00 / 0 kommentarer
..



Snart 1 vecka på kortison, och vilken otrolig skillnad! Jag har genomlidigt en riktigt kämpig tid de senaste månaderna.. men egentligen så satte inflammationen i höfterna igång så längesedan som i juni -11. Ingen nyhet för mig visserligen då jag ofta får inflammation i just höftpartiet och även i knänen. Denna gång dock så satt det verkligen i....inflammationen vägrade ge sig. Över ett halvår nu...

Har testat massvis av läkemedel.. massvis av metoder... styrketräning, cykel, rehab.. men ändå svullet och otroligt smärtsamt.

1 vecka på kortison har verkligen gjort susen och jag hoppas höfterna en gång för alla nu kan bli som dom "ska" vara.

Förutom RA-smärta i höfter har jag även haft jättejobbigt med högra axelleden, men den smärtan kommer och går. Ibland hugger det till och varar någon dag, sedan försvinner det.. och sedan kan det hugga till igen i några dagar.

Mina händer har också varit problematiska senaste tiden, främst långfingret och dess led.


Meeeeeeen igår. Vilken underbar dag! Fick en rätt stor dos kortison igår när jag opererade näsbenet med tanke på att jag inte tog min dos på morgonen. Seriöst vilken underbar känsla det var att GÅ från sjukhuset till bilen utan SMÄRTA i höfter... att gå runt hemma, diska, sitta i soffan, ligga i sängen UTAN att känna smärta i höfterna.. å det var så ljuvligt.. tänk att få ha det så everyday!


Jag hoppas att må riktigt prima prima om några dagar! Det är ju bara ca 1 vecka kvar på kortisonkuren och jag SKA bli heeeeeel och fri från pain!! Om jag blir det ska jag avnjuta en heldag i simhallen med motionssim och varmbad! ♥♥♥♥♥♥♥













Colours

2012-01-05 19:19:55 / 0 kommentarer
..








Älskar mina Stay In Place sportbhar. Men kanske lite trist att alltid bära svart och vitt? H&M har superhärliga färger nu, tror jag ska beställa några. Det skulle passa på mina svettiga spinningpass då jag alltid har någon gammal mixad 80talsdänga med i programmet ;)

Ute och powerwalkar i det gröna!

2012-01-05 11:26:12 / 0 kommentarer
..


dsc00106 (MMS)

Ute och powerwalkar i det gröna!


Vaken igen med blodig mustasch

2012-01-05 00:49:24 / 0 kommentarer
..


dsc00100 (MMS)

Vaken igen med blodig mustasch. Det kommer vara svullet ett tag men det gör inget. Det var ett lätt ingrepp och inga snitt på näsan krävs då läkaren rättar till den innifrån. Dock har jag bruten/sned näsa sedan många år tillbaka då jag blev misshandlad, så den blir väl inte helt rak då näsbenet har vuxit ihop snett, vilket inte var något dom fixade denna gång. Dom kunde bara fixa det färska benbrottet. Men den blir nog lite finare iaf då mycket brosk och benbitar är fixade!


Ligger med dropp och är nervös inför narko...

2012-01-05 00:45:38 / 0 kommentarer
..


dsc00098 (MMS)

Ligger med dropp och är nervös inför narkos och näsoperation... [Bröt näsbenet under stormen Dagmar då ett träd rasade ned över mig. Skönt att äntligen få fixa den ömmande nosen]


Välkommen till min nya blogg!

2012-01-03 19:43:56 / 0 kommentarer
..




  Hej och välkommen!
  

  Jag heter Louise och är utbildad inom träning och hälsa samt även lic. Hälsocoach & träningsinstruktör. Jag har nyligen blivit diagnostiserad som reumatiker med sjukdomen ledgångsreumatism. Det är därför extra viktigt att jag tränar regelbundet, äter hälsosamt och allmänt lever ett aktivt liv - något jag älskar att göra redan, men med en sjukdom i kroppen så känns allting mycket "viktigare" och man kommer till insikt att det är jag själv som kan påverka hur jag vill att min kropp ska må. Vi har bara en kropp, vi får ingen annan. Vare sig sjukdom eller ej så borde vi ta mer hand om oss själva. ♥