Fullt upp i några dagar...

2012-02-26 22:58:48 / 0 kommentarer
..


Det har verkligen varit fullt upp i helgen, därav min inaktivitet i bloggen. Som tur är har jag verkligen inte varit inaktiv under helgens gång, det har varit både jobb och träning för min del.

I fredags blev det ett riktigt bra benpass. Det känns helt underbart att höfterna mår bättre, vågade t o m ta i lite extra i benpressen. Äntligen kan jag börja stärka på riktigt!

Idag efter jobbet klämde jag även in ett kort ryggpass. Det blev inte jättemånga set men jag arbetade tufft i latsdragen iaf, det är ju alltid något! :-)

Nu är det dags att knyta sig, det blir en tidig morgon imorgon då jag har tid på sjukgymnastiken kl 08:00. Det underbara med allt är jag redan har fått kallelse till varmbadsträning, så jag börjar redan om 2 veckor och kommer att bada/träna i härligt varmt vatten 1 dag/v. Hur underbart är inte det???



Grönare för varje dag...

2012-02-23 14:18:17 / 0 kommentarer
..


Idag får man faktiskt nästan sommarkänslor!! Det känns som det tar emot lite att sitta inne och plugga när vädret är så ljuvligt. Var tvungen att fota bakgården igen här hemma, den blir grönare för varje dag som går!

Jag måste verkligen ut i solen, så kring 14:30 promenerar jag ner till gymmet. Jag får plugga några timmar extra ikväll istället, det är det SÅ värt så jag får njuta lite av sol & motion idag.

Ser att solen lyser i stort sett över hela Sverige, så NJUT och värmen och energin som solen ger.





Träningsvärk = Lycka

2012-02-23 11:58:54 / 0 kommentarer
..


Igår blev det ett pass axlar - Axelpress med hantlar, hantellyft åt sidan och framlutande hantellyft. Det blev även lite magövningar och ländryggsövningar. GISSA om jag har träningsvärk idag!!

Men träningsvärk hellre än ledvärk, något jag alltid försöker tänka på. Det brukar vara min träningsmotivation - min kropp mår så mycket bättre!

Jag kommer tyvärr  vara lite inaktiv i bloggen, har flera PM´s och arbeten som ska lämnas in senast imorgon kl 16. Det är tonvis med läsning, det är intervju med Feelgood och en hel del jag ska hinna med.

Jag ska försöka klämma in styrkepass och motionssim idag men jag håller det öppet än så länge. Visst hade det varit fantastic att hinna med allt man skulle vilja varje dag? :- )


2 timmars promenad & proteinpannkakor

2012-02-22 11:24:48 / 0 kommentarer
..


Igårkväll var jag ute på en riktig långpromenad, 2 timmar blev det nog. Så härligt att gå på kvällarna, särskilt när det är stjärnklar himmel vilket det var igår. Efter promenaden blev det lite proteinpannkakor.

Köpte för ett tag sedan "Protein Pancakes", vilket är en mix som man blandar med vatten.

En portion (2 pannkakor) innehåller hela 21 g protein och endast 2 g fett. Pannkakorna har dessutom lågt GI, högt fiberinnehåll och innehåller vitaminer, mineraler och solrosolja!

Igårkväll åt jag dem med jordgubbssylt, det blev riktigt gott!


Dagens workout - rygg

2012-02-21 19:51:59 / 0 kommentarer
..


Ryggpasset idag gick otroligt bra trots svullen och öm ländrygg. Jag har det fortfarande väldigt jobbigt med inflammationen i SI-lederna, men jag vet att träning hjälper till att få ner inflammationen så det är bara att kämpa på!

Jag körde latsdrag, hantelrodd, sittande rodd och övade in mig på lite marklyft men där tog det stopp i ryggen. Den övningen får jag nog vänta med ett litet tag till. För att lyckas med marklyft krävs det att ryggen inte är inflammerad och öm. Om jag knappt kan böja mig ner till golvet så blir det svårt att få upp en skivstång från golvet ;)

Men det var på det stora hela otroligt lyckat och jag maxade i sittande rodden och lyfte mer än jag gjort på väldigt länge. Nu ska det stärkas!!

Min sambo var med idag också, PT proffset himself, han hjälpte mig med några enkla övningar för ländryggen som jag körde.

Jag kan knappt tro det själv men efter dagens ryggpass så mår ryggen så HIMLA BRA!

Keep it up !


Nu är vintern slut! Himla grönt o fint län...

2012-02-21 12:56:16 / 0 kommentarer
..


dsc00154 (MMS)

Nu är vintern slut! Himla grönt o fint längs promenadstråket till gymmet.


Grötfrukost och förmiddagsträning

2012-02-21 10:11:09 / 0 kommentarer
..


Imorse blev det grötfrukost - havregrynsgröt, kanel, banan, mjölk och ett stort glas vatten! Tycker det är viktigt att dricka mycket vätska på morgonen, 2 stora glas och sen har man verkligen vaknat till :- )

Ska strax iväg till gymmet. Jag har lite ångest att det inte blev någon träning alls igår, varken simning eller styrketräning, jag hade helt enkelt för mycket att göra så träningen får bli idag istället.


Snack-morötter

2012-02-21 08:58:16 / 0 kommentarer
..



Måndag och sovmorgon!

2012-02-20 10:19:24 / 0 kommentarer
..


Godmorgon godmorgon!


Njöt av en härlig sovmorgon och vaknade till strålande solsken. Våren är ett faktum här i Göteborg. Det har regnat i flera dagar nu, snön är borta, endast lite isfläckar finns kvar. Med regn i Göteborg menar jag givetvis spöregn i mängder, översvämningar och vattenplaning på motorvägen. Det går liksom inte att det duggregnar lite i denna stad ; )

Nu tänkte jag dra på mig vindjackan och gå ut på en powerwalk.
Efter det blir det att ringa runt och ordna lite ärenden, plugga och sedan träna i eftermiddag.


Olivolja i håret

2012-02-18 18:12:35 / 1 kommentarer
..


Nu sitter jag med Olivolja i håret. Jag behöver verkligen näring och glans i mitt hår nu, det blir så torrt och trassligt på vintern och olivolja sägs ju vara en riktig dunderkur för trött och torrt hår.

Det är faktiskt första gången jag testar det så det ska bli spännande och se hur väl det fungerar.







Nu tar vi helg!

2012-02-17 18:47:38 / 0 kommentarer
..


Gud så skönt att jag har klarat av dagens deadlines i hälsokurserna jag läser.
Nu tror jag att jag tar helg!

Denna helg tänkte jag satsa på mig själv - jag - vad behöver jag? Jag behöver värme, motion, glädje och trevligt sällskap.

Jag tänkte starta min lördag med crosstrainer och solarium. Det var verkligen längesedan jag solade solarium nu så det ska bli väldigt skönt. Jag solar främst för kroppens skull, för att jag ska bli varm och mjuk i kroppen. Sedan att man ser lite fräschare ut är ju bara en bonus ;)

Crosstrainer är en motionsform som är väldigt skonsam för kroppen - därav så väljer jag oftast crosstrainer framför tillexempel löpning på band. Den jämna rörelsen som blir när man "crosstrainar" är skonsam mot lederna och stärker höfterna, benen och stussen. Överkroppsträningen (som är kopplad till benarbetet) stärker också rygg, axlar, armar och bröst.

Det ska även bli en trevlig lördagskväll då min vän Sara kommer över på besök.
Kort och gott så kommer jag täcka in alla delar jag behöver i helgen - värme, motion, glädje och trevligt sällskap.





Denna fredagkväll ska jag koppla av med lite frukt framför TV´n. Det tror jag blir toppen!
Och kom ihåg.... tänk efter; Vad vill DU? Lev i nuet, planera exempelvis din helg efter dina behov. Vad skulle du behöva just nu och dagarna framöver? Det är lätt att man bara flyter med och glömmer bort sig själv. Därför är det bra att reflektera över sådana saker som just - vad vill jag? 


Prioritera kroppen - må bättre!

2012-02-17 08:05:00 / 0 kommentarer
..


Godmorgon!

Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa till det med lite frukost. Kl 10:30 är det dags för 1 timmes badminton på Fjäderborgen i stan. Resten av dagen kommer att spenderas mest framför datorn idag då jag har en hel del deadlines idag att ordna innan helgen. Men det ska nog gå bra. Ska även klämma in lite styrketräning. Det spelar ingen roll hur mycket jag har att göra, jag KAN inte prioritera bort min kropp. Jag måste ta hand om den, träna den, se till så att den mår bra. Jag rekommenderar alla att ta den tiden några gånger i veckan - det är så värt det. Tänk er hur ni gör med bilen. Man stressar kanske till jobbet varje morgon, men man sköter ändå om bilen, man tankar den, tvättar den, fyller på olja, spolarvätska och allt annat som behövs. Vi fyller ju inte bilen med en liter grädde och sticker iväg, för då skulle inte bilen fungera.

Vi behöver göra samma med vår kropp, fylla den med rätt bränsle och regelbundet träna den för att bibehålla en frisk kropp!


leg workout tomorrow

2012-02-16 21:20:47 / 0 kommentarer
..


Idag har det varit rätt stressigt med sjukgymnasiken, plugg, handla och mycket annat man måste göra, så jag bestämde mig för att ta en vilodag idag och träna imorgon istället.

Imorgon tänkte jag köra:

Benpress i maskin, benspark, baskida lårcurl, vadpress, knäböj.

Det var längesedan jag kunde utföra knäböj pågrund av inflammation, men jag tänkte försöka mig på imorgon och göra väldigt enkla knäböj med hantlar.
Jag vill verkligen stärka musklerna och stabilisera lederna nu, så nu kör jag järnet!! Det måste gå, så är det bara! Med disciplin, fokus och vilja tror jag man kommer långt.



Sjukgymnastik och varmvattenbad

2012-02-16 20:41:47 / 0 kommentarer
..


Idag hade jag mitt första besök på sjukgymnastiken på Mölndals sjukhus. Det gick faktiskt bättre än jag väntat. Jag fick träffa en leg.sjukgymnast som är specialicerad på reumatiska besvär. Hon visste allt från remissen redan och hade förstått att jag är väldigt överrörlig, svullen ländryggen och höfter sen länge tillbaka och att jag har mycket värk.

Vi gjorde mätningar på min rörlighet och jag måste ju säga att jag är oroväckande stel trots min överrörlighet. Hon sa att mina mått var "normala", men det är ju räknat för en "normal" person. Med min överrörlighet kan jag (vanligtvis) tillexempel lägga benet bakom huvudet, böja mig framåt och lägga händerna på golvet med raka ben, böja mig sidledes väldigt väldigt långt, gå ner i spagat osv osv. Nu med min stelhet från ländrygg och höfter känner jag mig som en gammal tant som knappt kan röra mig... OCH då visar ändå måtten NORMAL rörlighet för normal person. Haha gud!

Mötet var iaf givande, jag fick relevanta strechningövningar vilket ska bli spännande. Har inte stretchat sedan jag var liten och hon menade att det visserligen var jättebra att jag hållit mig borta från det, men samtidigt så behövs det nu då lederna i ländrygg och höft är så pass inflammerade. Inflammationen i sin tur gör så att musklerna drar ihop sig, och det är dessa muskler jag främst ska stretcha.

Nu över till det absolut BÄSTA: Jag kommer gå på varmvattensbad (ca 40°) 1 gång i veckan med en reumatikergrupp vars problem är främst rygg, höft och knä. Det är olika åldrar i gruppen, allt från 18-60. Det känns verkligen jättebra att jag har blivit erbjuden denna typ av rehab, varmbad är otroligt underbart för min kropp, värken är så gott som borta i vattnet och kroppen blir mjuk och rörlig.


Svettigt i spinningsalen idag...

2012-02-15 19:32:32 / 1 kommentarer
..


Det blev ett svettigt spinningpass idag, jäklar vad vi körde! Men kul var det. Nu blir det smarrig grekisk sallad... guuud vad jag är hungrig.


Shine on me

2012-02-15 15:07:46 / 0 kommentarer
..


Vilket underbart väder det är ute idag. Vår i Göteborg? Jag tror nästan det.. snön smälter, vattnet forsar och det är strålande solsken och plusgrader!

Hade en riktigt mysig promenad till gymmet idag!
Nu är jag hemma och laddar upp för att köra riktigt hårt på min spinningklass kl 17. Idag ska dom få träna ruuuuuuumpa ! !



It's white outside

2012-02-14 19:56:55 / 2 kommentarer
..



Water in a bottle

2012-02-14 18:47:05 / 0 kommentarer
..


När det är vinter och kallt ute kan det vara svårt att få i sig tillräckligt med vatten. Man känner sig lite frusen och det känns kanske nästan obehagligt att dricka kallt vatten. Det jag brukar göra för att få i mig tillräckligt är att dricka lite halvljummet vatten. På morgonen brukar jag fylla upp en flaska, dricka ca 0,5 L vatten och sedan låta en full flaska stå i rumstemperatur. Under dagen dricker jag ur mitt inte alls så kalla vatten och woolaa så har jag fått i mig tillräckligt.

Vi behöver få i oss minst 1,5 L vatten per dag. Om man har brist på vatten i kroppen leder det ofta till muntorrhet, försämrad fettförbränning samt försämrad muskeluppbyggnad i kroppen, muskelnedbrytning, förstoppning, trötthet, sämre intellekt, koncentrationsförmåga, och prestationsförmåga.

Tänk på att bara några procents vattenbrist leder till att kroppen hamnar i obalans och kroppens funktionalitet försämras.

Det är enklare att få i tillräckligt med vatten på sommaren då det är varmare klimat. Men det går att hålla en hälsosam vätskebalans på vintern också med exempelvis ljummen tråkig vattenflaska. Men vad gör man inte? ;)


14 feb, 2012

2012-02-14 16:06:19 / 0 kommentarer
..



En bra start på dagen

2012-02-14 11:16:27 / 1 kommentarer
..


Startade dagen med en god och nyttig frukost. Känner mig väldigt stressad idag av någon anledning, har massor av studier att göra så jag tänkte sätta igång med hälsoarbetet direkt. Ska skicka in lite svar på frågeställningar angående landets pågående hälsoarbete vilket faktiskt är väldigt intressant att reflektera kring.

Vid 15 snåret är planen att promenera ner till gymmet och köra både styrketräning och kondition.




Yoga

2012-02-13 22:08:55 / 0 kommentarer
..


Jag har ett 5 x klippkort på Kundaliniyogacenter här är Göteborg. Det är morgonyoga, vilket är super för mig som är stel på morgonen. Det kommer bli perfekt att mjuka upp kroppen med lite morgonrörelser!
Jag ska försöka boka in mig redan till veckan. Yoga sträcker sig långt tillbaka i tiden och bygger på övningar för kropp, hjärna och själ. Det är harmoniskt, det minskar stressnivån i kroppen, man förbättrar sin andning, mjukar upp sina leder...ja listan kan faktiskt bli rätt lång när man talar om yogans fördelar.

Jag har länge varit skeptiskt till yogaövningar för mig då jag är väldigt överrörlig och jag vill ju gärna inte töja ut mina leder ännu mer. Men faktum är att det inte riktigt är så det gå till, faktum är att jag kan bli starkare med yogaövningar. Jag kan stärka mitt skelett och få bättre livskvalité - dvs exakt det jag är ute efter.



Måndagsträning blir tisdag

2012-02-13 20:18:23 / 0 kommentarer
..




Idag fokuserade jag på att komma ikapp med studier så jag sköt på träningen tills imorgon. Längtar!! Imorgon blir det latsdrag, sittande rodd, hantelrodd, bicepscurl och crunches!


 


Light us up!

2012-02-13 17:01:04 / 0 kommentarer
..


Igår hade jag besök av en god vän. Vi satt och pratade om hälsa- och ohälsa. Vart går gränsen egentligen? När upptäcker man att ohälsa råder? Det är inte alltid lätt att veta. Mycket tror jag handlar om att analysera och känna efter sina sinnesstämningar och lära sig tolka dem.
Vi pratade även lite om vinterdepression, och en sådant tillstånd kan givetvis också vara svår att förstå sig på. Har jag vinterdepression eller inte? Hur vet man?
Att känna sig ledsen och nedstämd är ett vanligt tillstånd och helt normalt. Men om det blir hela dagarna, flera dagar i veckors tid så är det tecken på vinterdepression. Andra tecken som också kännetecknar årsdepressionen är melankolisk sinnesstämning, trötthet och ökat sömnbehov, nedsatt social, fysisk och/eller sexuell aktivitet, ökad aptit och koncentrationssvårigheter.  

Ofta är det svårt att själv avgöra om man drabbats av mörkerdepression. Faktum är dock att det är vanligare än vad man kan tro, i alla fall bland svenskar som har det väldigt mörkt under vinterhalvåret. Ca 10-20 % av svenskarna påverkas starkt av bristen på ljus, vilket i sin tur leder till depression. Men hur stort är antalet som går hemma nedstämd under vinterhalvåret och aldrig kontaktar läkare, terapi eller testar behandlingsmetoder som ex. ljusterapi. Jag tror många helt enkelt inte vet om vad den mörka tiden gör med vår sinnesstämning.

Får vi för lite ljus utsöndrar tallkottskörteln ett överskott av sömn-hormonet melatonin. Kroppen tror helt enkelt att det är natt när det är morgon och hinner inte ställa om sig i tid. Det bästa sättet att behandla mörkerdepression är med klarljus. Det kan i vissa fall t o m ersätta depressionsmediciner. Med framgångsrika behandlingsmetoden ljusterapi får vi det dagsljus som kroppen behöver för att må bra. Ljusterapin ska man givetvis också kombinera med frisk luft, promenader, träning och hälsosam kosthållning för att må optimalt. 

Jag önskar nästan att vi svenskar hade fri tillgång till en stor klarljus anläggning där alla kunde få boosta sig och bara fyllas av energi från ljuset!

 




  

 


Veg day

2012-02-12 17:37:42 / 1 kommentarer
..


Jag har nyss ätit en härlig vegitarisk middag bestående av tomat&ostbiff, grönsaker, tagliatelle och örtsås.
Ska strax ner och träffa Sara i Partille. Det ska bli trevligt med härligt sällskap och kanske lite söndagskaffe!


12 feb, 2012

2012-02-12 13:02:32 / 0 kommentarer
..


Hade telefonmöte med reumatologen i fredags. Fick besked om de senaste röntgenbilderna jag tog. Skelettet ser fortfarande helt OK ut, förutom i den högra foten där det finns förändringar, "skador" på skelettet vid tålederna. Hon beskrev det som små små flisor som skadats av inflammationer.

Själv tycker jag det lät konstigt att det visats sig på foten och inte t ex händerna som jag har mest värk i (i kategorin små leder). Händerna värker i stort sett varje dag nu. Främst långfingret men ibland ringfingret och pekfingret. Ibland gör det så ont att jag inte kan hålla i en penna, skriva på datorn, hålla i mjölkpaket på morgonen osv osv.

Imorse vaknade jag av stor smärta i ringfingret. Orkade verkligen inte med det så jag började direkt plocka i lägenheten för att inte hålla händerna stilla. Rör jag på dem så brukar värken kännas bättre.

Nu har jag laddat Ipoden så nu är det dags för en härlig promenad i det soliga vädret!

Senare idag blir det gymträning.

Till veckan börjar jag sjukgymnastik på Mölndals sjukhus. Jag har fått en sjukgymnast som är specialiserad på reumatiska sjukdomar. Jag hoppas det kan leda någon vart. Som det ser ut nu har jag svagt förtroende för sjukgymnaster sedan jag var ung och sjukgymnasten sa åt mig att stretcha ALLT, trots att jag är överrörlig typ överallt.

Förutom senaste beskedet om skelettet i tålederna så känns faktiskt allt helt OK. Min sälenresa var underbar trots kyla och påfrestande snowboardåkning. Som 15åring fick jag höra att jag var tvungen att lägga ner snowboardåkningen. Men neeeeeeej jag tänker inte acceptera sådant! Jag vill inte sluta med sådant som jag älskar att göra.

Visst det gjorde ont.. men det gick ju jättebra ändå ;)
Just nu har jag faktiskt en relativt "lätt period" men lättare skov... ingen jättedrastisk smärta, vilket är helt fantastiskt. Sådant måste man njuta lite extra av.


Denna öppna föreläsning verkar intressant!

2012-02-11 18:40:55 / 0 kommentarer
..













































Lördag & Plugg

2012-02-11 13:16:49 / 0 kommentarer
..


Idag är det studier om hälsa och sjukdomar som står på schemat. Måste komma ikapp med det jag missat när jag var uppe i fjällen.

Läser en väldigt intressant kurs på Kristianstads Högskola och idag har jag en hel del inspelade föreläsningar att gå igenom. Det som är lite problematiskt med föreläsningarna är ju att dom är på ren och skär skånska. Skånskan har jag alltid haft rätt svårt att förstå, särskilt om personen/personerna i fråga pratar väldigt fort, vilket är något jag upplever att skåningar ofta faktiskt gör, i alla fall till skillnad från norrlänningar :)

Tur att berättaren i inspelningarna pratar väldigt långsamt, annars hade jag fått spola tillbaka många gånger ;)




Nu är vi hemma i Göteborg igen

2012-02-10 13:09:40 / 0 kommentarer
..



Feb. 9, 2012

2012-02-09 10:03:09 / 0 kommentarer
..


Efter en hel dags snowboarding igår var vi rätt slut, så vi kopplade av vid den varma eldkaminen och lyssnade på livemusik som spelades på afterskin lite längre bort vid baren.



Idag kändes det lite sorgligt att lämna in brädan i skidstugan, men man får inte glömma att jag faktiskt har en bräda och boots liggandes i Sundsvall. Kanske tar jag med mig utrustningen nästa gång jag åker "hemåt" så jag har grejerna i Göteborg. Läste nyss att Göteborg har en skidbacke 2,5 mil ifrån city. Dock endast 450 m lång... haha ja det var ju inte mycket att hänga i julgranen. Tror man är lite bortskämd från barndomen ;) Jag växte ju upp en bro ifrån Hallstabacken i Sollefteå. Hallstabacken är faktiskt riktigt bra, 4 liftar, 6 nedfarter och 1500 m lång. Backen var verkligen fantastisk på "min tid" och snowboardbacke byggdes varje år med halfpipe och annat roligt. Fina Hallstabacken ser ni på bilder ovan. Mitt andra hem på den tiden.






Ännu en solig dag!

2012-02-08 11:57:03 / 1 kommentarer
..


Ännu en dag med strålande solsken!
Dags att åka upp till toppen och njuta av det vackra vädret, fjället och härlig pulversnö som är det skönaste som finns när man glider ner med brädan.

Imorgon åker vi hem, vilket känns jättetråkigt. Men jag ska passa på att njuta av dagen till fullo!

Limedrink at lunch

2012-02-07 21:27:57 / 0 kommentarer
..


En grogg på hotellrummet är ett måste när man är på fjällsemester!



Snowboard & Chill..

2012-02-07 21:21:00 / 0 kommentarer
..



Solnedgång bakom mig och fullmåne framför ...

2012-02-07 17:01:40 / 0 kommentarer
..


dsc00143 (MMS)

Solnedgång bakom mig och fullmåne framför mig. Det är bra fint här uppe.


Here we are..

2012-02-07 11:03:20 / 0 kommentarer
..


Utsikten från vårt hotellrum här i Sälen är ju bara för härligt!!



Vi kom fram till Sälen - Stöten Hotell sent på söndagkväll, trots att vi åkte 8 på morgonen. Vi åkte efter "dödens väg", den mest olycksdrabbade vägen i hela Sverige där det sker flest dödsolyckor. Det var rätt läskigt och vi tog det väldigt lugnt, vägskicket var hemskt och dimman låg på.

 

Men vad händer då på vägen? Jo GPSfanskapet på Roberts nya Smartphone sa åt oss att svänga av på riksväg 62. JAHA, men på hemsidans vägbeskrivning står det att man inte ska göra det. Vad gör vi... jo vi följer idiot GPS:en. Och hur blir det då? Joo Smartphonens batteri dog när vi var mitt ute i ingenstans.



Så här såg riksväg 62 ut... och med en död Smartphone hade vi ingen aning om hur vi skulle ta oss till riksväg 71 som skulle ta oss till Sälen. Heregud vilken resa.. plötsligt får jag ett sms - "Välkommen till Norge"!! HAHA VART FAN ÄR VI!!! Tydligen vid Norgegränsen...

Som tur är funkade en USB laddare som vi kopplade upp mot vår USB-port i stereon i bilen.. så efter en timme hade vi tillräckligt med batteri i mobilen för att kunna starta GPS:en igen.
Vi kom fram 5 timmar senare än tänkt ;)



Väl framme iaf så är allt underbart här! Underbart hotell precis i backen. Sittlift, ankarlift och allt möjligt som leder till topparna. Hotellfrukosten är helt magisk! Vi har även tillgång till fri SPA- och varmbadsanläggning, restauranger, bistro med sprakande eldkamin och härliga soffor för dem som vill ta en kopp varm chocklad och bara mysa.

I´m in heaven <3

Sälen

2012-02-03 17:58:59 / 0 kommentarer
..


Här ska vi bo Söndag-Onsdag!!!

Jag kommer nog mest vara i Funpark ;)


Badminton downtown

2012-02-03 17:47:28 / 0 kommentarer
..


Startade dagen med 1 timmes badminton imorse. Riktigt roligt. Jag vann... nästan ;)
När vi var klara på badmintonhallen gick vi till Nordstan för att kolla runt lite. Det visade sig vara 20% rabatt på hela vintersortimentet på Stadium så det blev så att jag fyndade ett par snowboardbyxor för endast 399 :- !
Ville egentligen ha ett par Burton, men får nöja mig med ett par Everest. 

Nu har jag allting färdigt tills vi drar till fjällen på Söndag. Syrran har postat ner handskar och googles, och nu har jag ju även täckbrallor! 

GUD VAD JAG LÄNGTAR! På söndag drar vi till Säääääälen.  



Solen gör mig så lycklig!

2012-02-01 12:35:44 / 0 kommentarer
..


dsc00136 (MMS)

Solen gör mig så lycklig!



  Hej och välkommen!
  

  Jag heter Louise och är utbildad inom träning och hälsa samt även lic. Hälsocoach & träningsinstruktör. Jag har nyligen blivit diagnostiserad som reumatiker med sjukdomen ledgångsreumatism. Det är därför extra viktigt att jag tränar regelbundet, äter hälsosamt och allmänt lever ett aktivt liv - något jag älskar att göra redan, men med en sjukdom i kroppen så känns allting mycket "viktigare" och man kommer till insikt att det är jag själv som kan påverka hur jag vill att min kropp ska må. Vi har bara en kropp, vi får ingen annan. Vare sig sjukdom eller ej så borde vi ta mer hand om oss själva. ♥